Valentin_Corodescu

Salut! bantin.ro este cel mai bine definit prin cuvântul “experiment”. Este o idee pusă pe hârtia de online. O parte blog personal în care voi încerca să îmi expun gândurile bune și cele foarte bune dar și experiențele din proiectele personale pe care le am. O altă parte va fi secțiunea de vânzări. Vânzări produse prin Boutique-ul și Cursuri, dar si Soluții Online pentru doritori de website-uri.
Însă, este și o formă de exprimare pentru un introvertit ca mine – o adevărată provocare personală.

Eu sunt Valentin. Până acum am adunat 7 ani de experiență în domeniul retail, 12 ani de online si 4 ani de organizare in zona de festival pe o insulă. Iar acum mă ocup de propria afacerea amazon fba, lucrez sa scot la lumină un proiect eco iar în timpul liber implementez website-uri pe bază de temă wordpress.

Îmi plac lucrurile noi care rezolvă o problemă printr-o soluție și nu prin crearea altei probleme.

Notabil

 • 2016 - Prezent

  Co-Fondator

  afacere Amazon FBA 

  În acest moment proiectul îmi ocupă cele mai multe resurse. Este acea afacere la care mulți dintre noi visează când suntem mici. Cu multă răbdare plănuiesc să îmi depășesc obiectivul de $40k vânzări în luna decembrie 2017.  

 • 2012 - Prezent

  Voluntar

  Merci Charity Boutique 

  Primul concept store caritabil din România – tot profitul merge către cazuri sociale.
  Incă de la începutul acestui ONG am sponsorizat, donat, strâns bani și m-am implicat personal în proiectele lor. Mai mult, am alergat un semimaraton pentru proiectul Zâna Merciluță.

 • 2012 - 2016

  Managing Partner

  3 Smoked Olives Festival

  Unicul festival de muzică electronică din România care se desfășoară pe o insulă. Împreună cu 2 prieteni am reușit să transformăm o petrecere de vară într-un festival de 3 zile foarte cunoscut pe nișa lui de activitate.
  Acest eveniment este mai mult decât un festival, este o experiență pe care o trăiești o singură dată în viață și le povestești nepoților tăi despre ea.

 • 2010 - 2015

  Brand Manager / asociat

  tanaaa.ro

  Acesta a fost primul meu contact cu domeniul de retail. M-am ocupat de brand-urile din portofoliul Tanaaa Gift Shop în România. De la relația cu furnizorii și alegerea produselor până la organizare de târguri/evenimente și relația cu distribuitorii, totul era în lista mea de atribuții.
  Menționez cel mai cunoscut produs, portofelul Mighty Wallet. Cu acest produs am reușit să înlocuim aproximativ 30.000 de portofele din piele pe piață din țara noastră.